om ShowDress

Showdress.se is operated by Dylan Queen limited. Showdress.se är ett varumärke av showdress som är ett erbjudande variaty av chica klänningar med hög kvalitet för kunder, från det ögonblick detta märke grundades , är vårt uppdrag att erbjuda fina och bra kvalitet över hela världen. Våra främsta erbjudanden är Balklänningar, Aftonklänningar , Brudtärneklänningar, Formella klänningar etc. Vi har ett ansvar gentemot våra leverantörspartners , kunder och kollegor för att säkerställa att showdress produkter tillverkas i godtagbara förhållanden.

showdress har ett stort antal produkter för våra kunder och nya produkter läggs till varje dag på denna webbplats. Vår innovativa marknadsavdelning söker hela tiden efter de mest fashionabla klänningar för att locka och tillfredsställa den breda efterfrågan på vår kundbas. Vi strävar efter att förbättra kvaliteten på din upplevelse med vårt breda utbud av top notch produkter till rock bottom priser!

På grund av den effektiva tillverkningsprocessen ger showdress alltid produkter med god kvalitet. Dessutom har showdress massproduktion och billig arbetskraft, så de produkter som ger är till låga priser.

Vi väljer produkter att sälja baserat på deras utmärkta design och beprövad tillförlitlighet. Därför är kvalitet garanteras. Vårt QC team kommer att utföra en grundlig inspektion för att se till att produktkvaliteten uppfyller den internationella standarden ISO kvalitetsnormer, misslyckades alla produkter för att möta våra QC standarder kommer att returneras för utbyte. Så vi är säkra på att varje produkt som från oss, är av hög kvalitet och lämpar sig för dig.

showdress har en god kunskap om farleder och väljer den bekväma leverans väg som gör leveransen snabbare. Med tanke på den bortre sjöfart, har showdress professionell personal som tar väl hand om klänningen och packar varje bit av klänningen ganska bra. Vi erbjuder tre sändning långt: TNT, DHL, UPS är den snabbaste metoden och vår butik väljer ems som standard.

showdress respekterar din rätt till integritet, är din integritet och säkerhet yttersta vikt för oss. Vårt mål är din fulla belåtenhet och vi är inte i branschen för att dela din information med andra. Alla personuppgifter lagras på vår säkra server med flera lager av brandväggsskydd.