Uppmärksamhet & Vård

Produkt outsourcing

Vi hantera och kategorisera stort antal pålitliga tillverkare baserat på deras särskilda kvalifikationer, vi också bygga separata profiler för varje leverantör arbetar vi med, och göra dem enligt standarder som: Positiv kommentar tjänade, genomsnittligt orderförfarande tid etc. Denna webbplats driver en periodisk utvärdering på listan befintliga leverantören för att eliminera de fattiga utförda leverantörer, håller endast de väl genomförda och kundorienterade tillverkare.

Orderbekräftelse

Liksom i klädindustrin , storlek och färg på klädsel är känsliga element, som kan förstöra vår kunds shoppingupplevelse lätt. För att ge bättre lösa detta odds, har vi etablerat en orderbekräftelse enhet under kundtjänst; Enheten ansvarar för att bekräfta varje detalj på din beställning.

Produkten Inspektion

Vi dubbelkolla produkten före leverans ut, ens vet vi våra tillverkare är alla pålitliga. Här är hur det går:

1. Produkten kommer att tillverkas exakt enligt tidtabell arrangerad av oss, och posten som produceras kommer att överföras till vårt centrum som skall inspekteras av en grupp välutbildade inspektörer vid färdigställandet.

2. En grundläggande kontroll kommer att utföras för att se till att produkten överensstämmer med beställningen, och vi fånga varje detalj krav som anges på din beställning.

3. Vårt QC team kommer att utföra en grundlig inspektion för att se till att produktkvaliteten uppfyller den internationella standarden ISO kvalitetsnormer, misslyckades alla produkter för att möta våra QC standarder kommer att returneras för utbyte.

4. För dessa produkter överlevde i vår QC inspektion kommer att vidarebefordras till förpacknings laget.

Produkt Förpackning

Vårt Förpacknings laget kommer att ta väl hand om varandra överförs till dem post för att undvika eventuella skador under packningsprocessen. Våra förpacknings personal anta många nya sätt att stärka de yttre rutorna, alltså att göra ditt paket mer lufttäta , vatten tak och tryck resistant.They synkronisera även vår leveransschema med de stora kurirer som UPS, DHL, EMS, och med dessa ansträngningar, kan vi alltid få bra att gå paket levereras till Storbritannien av den tidigaste flyget tillgängliga.

Paketspårning

Strax efter paket som sänds ut, kommer vår logistikcenter och vårt system skicka ett e-post med ditt spårningsnummer automatiskt; du kan börja spåra var ditt paket kom direkt; Men det betyder inte att vår plikt slutar här, eftersom ansvaret är nu bytt tillbaka till kundtjänst, och vår kundtjänst är alltid det väntar på din sida tills ditt paket på ett säkert sätt kommit fram till din dörr, viktigast av allt, du är nöjda med det mottagna objektet.

Nedan tar vi kläder för illustration, det betyder inte nödvändigtvis att vi kommer bara specialiserade på kläder industry.Ever chockerats av produkten kom till din dörr, som har mycket hög kvalitet eller passar perfekt storlek? På vår hemsida har vår källa laget alltid gräva och uppfriskande vår lista på leverantörer för att se till att var och en av vår grossist, återförsäljare eller slutanvändare kan ha de mest up-to-date produkter till det lägsta priset.

Hur man rengör & bevara?

om rengöring

Det bästa sättet att rengöra en brudklänning eller aftonklänning innan lagra det är att ta klänningen till en hög kvalitet, professionell renare som specialiserat sig på bröllop klädsel och aftonklänningar . Men om klänning är fortfarande mycket ren med bara några små fläckar, det finns sätt en person kan behandla eller spot-rengöra klänningen hemma.

1. Bestäm vilken tyget klänningen är gjord av. Om plagget är siden, spets eller en vintage klänning, är det bättre att ha det rengöras av en professionell.

2. Inspektera klänning noggrant för att lokalisera eventuella fläckar, inklusive fläckar från svettningar, livsmedel, vätskor och smink. Om klänningen är full längd, kommer hem med största sannolikhet har samlat smuts.

3. Använd en vit, torr, absorberande trasa mild bult satin efter att en lämplig rengöringsvätska , som beskrivs i nästa steg. Innan någon vätska eller rengöringsmedel till en fläck, testa den på en mindre synlig del av tyg för att undvika missfärgning klänningen.

4. Applicera väte för vin, svett och blodfläckar . Väteperoxid kan bleka tyger, dock så att inte låta det sitta på tyget för länge om klänningen är någon annan färg än vit. För bläck fläckar, tillämpa en ljus spray av hårspray. För oljiga fläckar som smink eller mat, tillämpa en kemtvätt lösningsmedel eller en blandning av tvål och vatten.

5. Efter blotting upp så mycket av fläcken som möjligt, applicera några droppar vinäger och torka igen. Därefter spola område av tyget med vatten, torka igen och låt området torka.

6. För att rengöra en smutsig fåll, blöt fållen under några timmar i varmt vatten blandat med rengöringsmedel, var noga med att hålla resten av klänningen ur vattnet. Med en tandborste, försiktigt gnugga fållen med vatten med diskmedel för att lossa all smuts. Spola noggrant med vatten.

7. Inte hänga en klänning på en galge för att torka efter plats rengöring. Våt tyg är tung, och klänningen kunde sträcka eller slita. I stället placera klänning över en ren torkställning . Hyllan bör vara plastbelagd eller vinylbelagda, som flisor från trä kan man riva klänning eller rost från en metall kunde färga klänningen.

om att bevara

Om du tar så mycket omsorg för att bevara din klänning som du gjorde i valet den, kan det avnjutas som en familj släktklenod för kommande generationer.

1. Spara påsen din klänning kom in, eller ta med en plastpåse för att skydda klänningen på väg till renare.

2. Fråga din rengöringsmedel för en speciell syrafritt rutan för att lagra din klänning i och packa det i syrafria mjukpapper. Du kan också hänga klänning av livstycket genom att sy band som är lite kortare än livstycket på midjan, utsläppande på en vadderad galge och inslagning i en ren vit bomull blad.

3. Förvara klänning i ett tempererat och torrt, ej i direkt solljus.

4. Kontrollera din klänning på varje årsdag för att leta efter missfärgade områden eller missade fläckar och låta din klänning att "andas".