Hur man väljer

Varje kvinna önskar att se perfekt på hennes bröllop eller andra formella offentliga tillfällen. Passformen guide nedan ger viss information som kan vara till nytta för dig när du väljer en perfekt stil för din kroppstyp och tema.

1. A-line

Universellt smickrande är A-line silhuett verkligen en flickas bästa vän. Genom att försiktigt fackling från axlarna ner, skummar det kurvor snarare än klamra sig fast vid dem, för att skapa en elegant siluett.

Är denna stil för dig? Om du är petite A-Line lägger en illusion av längd; om du högt det kan lägga fyllighet, och om du har kurvor du hellre täcka A-linjen gör det också.

2. Balklänning

Den mest traditionella av alla klänning silhuetter, bollen klänning lägger kurvor genom att betona midjan och glödande graciöst till en fullständig kjol. Kjolen är bra på att dölja hela höften och skapa en vacker timglasfigur.

Är denna stil för dig? Ett perfekt val för formell eller & ldquo; saga & ldquo; inspirerade händelser, gör balklänning stil en underbart klassisk brudklänning. Ser bra ut på de flesta kroppstyper.

3. Kolumn / Sheath

Figurnära kolumn klänningar finns i en mängd olika axelbandslös och Backless stilar. Detta moderna stil har blivit populär bland brudar som vill ha en elegant eller strand bröllop.

Är denna stil för dig? En elegant val för alla med breda axlar eller smal, atletisk bygger, det kan också förlänga en petite siffra. Men om det finns vissa områden som du inte vill framhäva dess klängig designen kanske inte stilen för dig.

4. Mermaid / Trumpet

Även känd som trumpet eller "passa och flare", är sjöjungfru klänningar monteras upptill och utsvängda dramatiskt runt knäet.

Är denna stil för dig? Mermaid silhuetter framhäva bysten, midja och höfter ger ett timglas figur, så det är perfekt för att visa upp dina kurvor.

5. Imperium

Detta imperium silhuett har en livstycke med en hög midja direkt under bysten. Utseendet kan vara antingen mjuka eller flytande eller mer strukturerat och klassiska, beroende på tyget och skär används.

Är denna stil för dig? Imperiet silhuett uppmärksammar upp, förbättra midjan medan mjukgörande höfterna , vilket gör det ett bra utseende för de flesta kroppstyper.

6. Mini

För super sassy brud, slutar allt populärare brud mini väl ovanför knäna och är perfekt för att visa upp ett par sexiga stift.

Är denna stil för dig? Det är bäst lämpad för informella eller utomhus bröllop och är särskilt lämpligt för sommarstrandbröllop . Lika smickrande för höga brudar med långa ben eller kortare brudar som vill synas längre på deras speciella dag.

7. Knälång

En annan stor leta efter en ledig brud, avslutar denna klänning hem strax under knäet.

Är denna stil för dig? Många petite eller kurviga brudar väljer denna stil för både elegans och komfort. Bäst för cocktail bröllop mottagningar för bröllop under de varmare månaderna.

8. Tea-längd

Te-längd klänningar presenterade en skinka som faller någonstans mellan botten av knät och botten av vaden, vilket skapar en elegant men ändå avslappnad stil. Populär på 1950-talet, är denna stil ett bra val för dem som vill lägga en vintage touch till deras bröllop ensemble.

Är denna stil för dig? Tea-längd klänningar är idealiska för att visa upp dina ben och uppmärksamma en vacker par skor! Ett populärt val som en "andra" klänning att byta till för din mottagning.

9. Ankellängd

Den ankellång klänning är fållade precis vid anklarna och därmed visa upp dina fötter och skor. Kjolen kan vara antingen helt eller montering.

Är denna stil för dig? Perfekt för brudar som vill presentera sig så smart, snygg och modern. Eftersom denna kjol fållen inte vidrör marken, är det också mycket eftertraktade för utomhus bröllop eller för bruden som bara inte vill gäster att trampa på hennes klänning!

10. Golv-längd

Bara något längre än den fotsida brudklänning, är denna stil kjol inte avsedd att dra på golvet utan flyter bara inches ovanför. Vissa klänningens längd komma med detaljer längs fållen för att framhäva stilen.

Är denna stil för dig? Hellre än att ha dina skor och fötter som omfattas av din klänning, med dem synliga kan ofta "balanserar" ditt bröllop ensemble. Varför inte lägga till ytterligare en färg till ditt bröllop ensemble, till exempel rött, och bära ett par skor i den färgen? Gäster kommer att bli glatt överraskade när de ser en slående par skor som kikar ut när du går ner i gången!