vår garanti

Showdress.se är världens ledande bröllop och formell klädsel leverantör, med ett gott rykte för att ge perfekta klänningar för alla tillfällen. Vi har gjort massor av klänningar för kvinnor och flickor över hela världen, och fler och fler kunder nu väljer oss som plats att handla för sina stora dagar och evenemang!

Custom Tailored

Alla klänningar är anpassningsbara , och varje del skapas av våra mästare tekniker och skär individuellt för varje kund. Varje klänning är minutiöst handgjorda på webbplatsen för att garantera kvalitet.

Best Quality

ShowDress anställer bara de bästa sömmerskor och erfarna konstruktörer, som använder de finaste produktionsteknik för att skapa din klänning.

1. Vi väljer noggrant högkvalitativa pärlor, pärlor, tyger och trådar för att skapa varje klänning. Vi söker livfulla färger, vackra glans och rika texturer i varje material som går in i din klänning.

2. Många av våra klänningar har vacker beading på ärmarna, livstycket och kjolen. Professionella sömmerskor spendera timmar skickligt sy på pärlor och pärlor för att fullända en elegant och klassisk design för dig.

3. Rynkad detalj är inte bara dekoration för din klänning-det kan bidra till att skapa en figur-smickrande silhuett. Våra skräddare göra allt ruching för hand för att skapa den perfekta formen och fyllighet på varje klänning.

4. Alla våra klänningar är helfodrad och utformad för att hålla sin form och smickrar din figur. Fullständigt kjolar klänningar använder en hård netto foder under en mjukt tyg som känns behagligt mot huden.

Utmärkt kundservice

Oavsett vem och var du är, när du vill göra en beställning eller ge oss värdefulla råd, bara att kontakta oss så fort som möjligt. Vi värdesätter relationen med kunder, partners och företag, som du, så vår kundtjänst är här väntar på att hjälpa dig. 24 timmar chatt-tjänsten är tillgänglig för att ta all din konsultation och förfrågningar. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.