Integritetspolicy

Vid showdress.se, är vårt mål att göra din shoppingupplevelse säker, bekväm och bekymmersfri. Vår integritet och säkerhet program se till att varje transaktion görs på vår webbplats är 100% säker och garanteras.

Vilken information samlar vi in?

De typer av personlig information som vi samlar in från dig kommer att bero på omständigheterna för insamling och på vilken typ av tjänst du begär från oss. Till exempel när du vill köpa en produkt från denna webbplats kan vi samla information såsom namn, adress, leveransadress och faktureringsadress och annan information som är relevant för ditt köp.

Eftersom vi är skyldiga enligt lag att få ditt samtycke till insamling av "känsliga uppgifter", kommer vi att anta att du har gett sitt samtycke till insamling av all information som du har gett oss för användning i enlighet med detta uttalande, om du inte berätta annat.

Hur vi samlar in information

Vi kan samla in personlig information om dig när du besöker vår hemsida, när du handskas med oss över e-post, kommer vi inte in någon personlig information utan ditt medgivande. Vi anser att ditt medgivande ges när du fylla i fälten som krävs för att underlätta en transaktion genom denna webbplats.

Hur vi använder din personliga information

Vi samlar i allmänhet dina personuppgifter för följande ändamål:

För att underlätta din tillgång till vår hemsida, produkter och tjänster

Att leverera produkter som du har beställt från oss

Att söka din åsikt om våra produkter, tjänster, marknadsföring och webbplats.

En del av de personuppgifter som vi samlar in är viktigt för oss att kunna exakt identifiera vem som använder tjänsten. Andra typer av personlig information vi samlar in hjälper oss att utveckla en profil som använder vår tjänst, som hjälper oss att erbjuda produkter som passar behoven hos användarna av denna webbplats.

Utlämnande av personuppgifter till tredje part

Vi kan lämna ut dina personuppgifter till tredje part för det ändamål som uppgifterna samlades in eller för liknande ändamål, till exempel för att slutföra en transaktion på din räkning eller ge dig en produkt som du har köpt. Vi anlitar tredjepartsleverantörer för att utföra tjänster för oss som innebär entreprenören hanterar personuppgifter vi har. Till exempel har vi nu engagera tredje entreprenörer part till:

Leverera produkter som köps från denna webbplats

Tillhandahålla elektroniska överföringstjänster kreditkortskonto bearbetning och tillhörande tjänster

I dessa situationer är det tredje part entreprenör strikt från att använda förbjudna personlig information om dig utom för särskilda ändamål som vi har levererat. Vi kan också lämna ut din personliga information till olika brottsbekämpande myndigheter och regeringar runt om i världen för säkerhets, tull och invandring ändamål. Annat än ovanstående kommer vi inte lämna ut din personliga information utan ditt medgivande om utlämnande är antingen nödvändig för att förhindra ett hot mot liv eller hälsa, tillstånd eller krävs enligt lag, rimligen behövs för att upprätthålla lagen eller nödvändigt att undersöka en misstänkt olaglig aktivitet.

Säkerhet och personlig information

Vi kommer säkert hålla din personliga information och vi kommer inte att handla, hyra eller sälja den. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att hålla säkra all information som vi har om dig. Personuppgifter kan lagras både elektroniskt på vårt datasystem, brandväggar, lösenord, antivirusprogram och e-postfilter kan skydda alla våra elektronisk information.

Lösa dina problem

Om du vill få tillgång till dina personuppgifter , har ett klagomål om ett brott mot din integritet eller om du har några frågor om hur dina personuppgifter samlas in eller används skicka din begäran, klagomål eller förfrågan till adressen nedan. Vi kommer att svara på din fråga eller klagomål via e-post så snart som möjligt.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan ändra denna integritetspolicy som våra affärsmässiga krav eller lagen ändras. Eventuella ändringar i denna sekretesspolicy kommer att uppdateras på vår sida, så besök denna sida regelbundet för att säkerställa att du har vår senaste sekretesspolicy.